TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

 

Tarieven

Begeleiding & Coaching € 85
Begeleiding & Coaching 16-23 jaar* € 60
Mindfulness (groep, 8 bijeenkomsten)€ 320
Mindfulness 16-23 jaar* (groep, 8 bijeenkomsten)€ 240
Mindfulness op maatop aanvraag
Gedragstraining op maat (zakelijk)op aanvraag

> Een individuele sessie van een uur bestaat uit 50 minuten gesprek en 10 minuten ruimte voor het maken van afspraken. De Mindfulness groepstraining heeft bijeenkomsten van 1,5 à 2 uur.

> Prijswijzigingen voorbehouden. Wijzigingen in tarieven zijn niet van invloed op lopende trajecten.

* Jongeren/jongvolwassenen (16-23 jaar) die zelf de rekening betalen, kunnen gebruik maken van korting.  


VERGOEDINGEN

Als Psycholoog NIP werk ik volgens de beroepscode en vakinhoudelijke kwaliteitsrichtlijnen. Ik werk contractvrij; er zijn geen afspraken gemaakt met zorgverzekeraars of gemeenten en mijn gesprekken of trainingen worden niet vergoed. Dat is een bewuste keuze; ik kan privacy en vertrouwelijkheid waarborgen, hoef geen DSM classificatie (diagnose) vast te stellen en jij als klant hebt maximale invloed op de duur en inhoud van de begeleiding. Zonder tussenkomst van – of gegevensuitwisseling met – een derde partij. Ik besteed graag meer tijd aan efficiënte en kwalitatief goede zorg dan aan administratieve handelingen.

Informeer eens bij je werkgever of uitkerende instantie naar mogelijkheden voor een financiële bijdrage. Vaak steunt een werkgever het initiatief om jezelf te ontwikkelen en/of uitval te voorkomen. Ook vanuit de gemeente (in het geval van Eindhoven; WIJ Eindhoven) zijn er mogelijkheden voor vergoeding vanuit de WMO/persoonsgebonden budget of bijzondere bijstand (in het geval van een inkomen op bijstandsniveau). Bovendien kunnen kosten voor geestelijke gezondheidszorg onder bepaalde voorwaarden worden opgegeven als aftrekpost bij de belasting.

 

 

Heb je vragen over vergoedingen of kom je er zelf niet helemaal uit, neem gerust contact met me op dan denk ik met je mee.

 

CONTACT