BEGELEIDING & COACHING VOLWASSENEN


“Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan.” – Confucius

 

Individuele begeleiding

Volledige aandacht voor jezelf, in een traject op maat. Jouw leerproces staat centraal, met als uitgangspunt dat wat jíj graag wil bereiken of veranderen. We brengen samen je persoonlijke situatie in kaart. Hoe je omgaat met (moeilijke) omstandigheden, persoonlijke grenzen, dingen die je belangrijk vindt en wat de rol is van je denken en gevoel daarin. Samen met brein- en stress educatie zorgt dit voor inzicht in het ontstaan en in stand houden van je klachten. De grootste kracht zit vervolgens in een werkwijze waarbij niet alleen je hoofd wordt aangesproken, maar juist het ervaren centraal staat. Afhankelijk van waar je uitdaging ligt, gaan we aan de slag met vaardigheden die jouw veerkracht versterken. Denk bijvoorbeeld aan leren de controle over denken vaker los te laten, effectiever communiceren, (door)voelen van lastige emoties, bewust worden van signalen van je lichaam en investeren in dat wat je écht belangrijk vindt. Gedragspatronen doorbreken vraagt tijd en oefening. Je krijgt daarom praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je dagelijks leven.

Om je leerproces te versnellen én leuker te maken, krijg je naast de gesprekken ook toegang tot een exclusieve digitale leeromgeving (e-health) vol met inspiratie, extra uitleg en oefeningen.


Lees meer over tarieven en vergoedingen of neem vrijblijvend contact  op 
voor meer informatie. 


** Voor begeleiding en coaching van jeugd (12-18 jaar) klik hier.

 

Coaching on the Job

Handelingsgerichte coaching in je eigen omgeving, precies daar waar je uitdaging ligt. Met coaching on the job kijk ik een keer mee in een persoonlijke situatie die verbonden is met jouw hulpvraag. Dit kan een werksituatie zijn (zoals in gesprek met een collega/klant, in de klas van een leerkracht) of een persoonlijke situatie (zoals binnen het gezin). Ik loop mee met de gang van zaken zoals die normaal gesproken plaatsvindt. Achteraf geef ik (individueel) op een respectvolle en opbouwende manier feedback op basis van de observatie. De opbrengst voor jou is inzicht in je gedrag en communicatie, met concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in de praktijk.

Coaching on the job kan op zichzelf worden ingezet, of als onderdeel van een begeleidingstraject.

 

 Lees meer over tarieven en vergoedingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.